SCANDIA ROMÂNIA SA

Scandia Food este lider pe piața conservelor pe bază de carne din România, conducând detaşat categoria pateului cu ficat, cu o cotă de piață în volum de peste 46% (sursă: AC Nielsen, 2014) și acoperind şi alte segmente precum pate vegetal, carne și mâncare la conservă. În anul 2010 ne-am extins cu două noi linii de business: restaurant quick service și producție de mezeluri.

Fie că vorbim de Scandia Sibiu, Bucegi sau Sadu, oricare din ele reușește să ajungă la papilele consumatorilor prin diverse atu-uri; Scandia Sibiu este aliatul targetului premium care caută rețete curate, fără E-uri, cu ingrediente de calitate superioară, în timp ce Bucegi este pe mesele celor ce își doresc o mâncare gustoasă îndrăgită de toți membrii familiei și la un preț accesibil, iar Sadu este adresat celor care au nostalgia mâncării făcute la țară, în bătătură, de părinți sau bunici.

Modernizarea activității de prelucrare superioară a cărnii roșii prin introducerea unei tehnologii moderne de fabricație, urmare a extinderii și diversificării activității

denumire proiect

Sibiu

locație proiect

valoare proiect