RADAN IMPEX

Înfiinţată în anul 1992, în Arad, Radan este o companie ce activează pe piaţa românească de import şi distribuţie de produse alimentare congelate. În toţi aceşti ani, compania noastră şi-a mobilizat competenţele şi energia pentru a oferi clienţilor săi şi consumatorilor o gamă cât mai completă de produse de calitate şi servicii profesioniste.
Eforturile oamenilor din echipa Radan s-au concentrat spre atingerea şi păstrarea unui înalt standard de calitate şi siguranţă pentru produsele noastre sau ale partenerilor noştri, cât şi spre asigurarea unui sistem de depozitare şi distribuţie coerent, care să ofere încredere şi predictibilitate clienţilor. Activitatea companiei este structurată pe două mari domenii:

  • importul de produse alimentare congelate: am realizat şi consolidat parteneriate cu companii similare din majoritatea ţărilor Uniunii Europene, colaborând şi cu companii din Statele Unite, Canada, Brazilia, China, Vietnam şi Taiwan.
  • distribuţia de produse congelate: am dezvoltat capacităţi de depozitare, o flotă de distribuţie importantă şi o reţea de parteneriate locale, astfel încât Radan, prin produsele sub marcă proprie sau prin cele ale partenerilor săi, este prezent în magazinele din toată ţara.

Depozit produse congelate de origine animală

denumire proiect

Arad

locație proiect

valoare proiect

Lasă un răspuns