PasiuneA pentru pomicultură reprezintă totul pentru noi!

Suntem numărul 1 în România!

Având o bogată experiență în domeniul accesării fondurilor europene, cu sute de proiecte aprobate și implementate cu succes, echipa Reeve Asset Management vă stă la dispoziție pentru consultanță în proiectarea și întocmirea proiectelor tehnice de înființare livezi.

Dintotdeauna am fost pasionați de pomii fructiferi, iar asta a condus la acumularea unei vaste experiențe în domeniul pomiculturii. Prin urmare, în anul 2013, am decis să readucem la viață livezile românești cu fonduri europene, punând astfel bazele unei afaceri de familie.

Cu noi începeți, cu noi finalizați livada: consultanță fonduri europene, proiecte tehnice și avize înființare plantație, asistență tehnică implementare proiecte, finanțare bancară​.

Domnul Mihai Ciobanu este unul dintre pionierii finanțărilor nerambursabile, cu o expertiză extinsă, cumulând peste 1000 de investiții finanțate din fonduri europene de-a lungul unei cariere de peste 17 ani.

Este recunoscut la nivel național drept unul dintre cei mai buni experți în structurări financiare ale investițiilor utilizând componențe nerambursabile, cu finanțare din bugetul național, al Uniunii Europene sau din alte surse. Este o persoană extrem de inovativă, cu o înțelegere profundă a detaliilor tehnice, care îi permite să alinieze și să armonizeze nevoile tehnice și financiare ale investițiilor.