ALDIS
1990, anul schimbărilor majore în viața economică și socială a Romăniei, anul în care doi tineri cu un dezvoltat simț antreprenorial pun bazele unei afaceri în domeniul producției și comercializării preparatelor din carne. Peste ani, cu dăruire, cu responsabilitate, cu sacrificii, Alina și George Naghi fac din firma Aldis cel mai mare producător de preparate din carne.
Aldis se prezintă astăzi ca un adevarat Combinat de carne, care integrează întregul flux de la abatorizare, trecând prin producție, distribuție, încheind cu comercializarea produselor, are două branduri Aldis și Campis, un portofoliu de peste 200 produse care acoperă în întregime paleta de preparate din carne de pasare, porc și vită (parizere și cremvurști, carnați, salmuri, șunci, specialități și produse crud-uscate cu o remarcă pentru salmul de Sibiu.
Înfiinţare capacitate de depozitare şi procesare primară a cerealelor
denumire proiect
Călăraşi
locație proiect