AGRISOL INTERNATIONAL

Agrisol a investit în permanență în modernizare, tehnologie și inovație. În anul 2000, Agrisol a construit o structură integrată de producție, de la fabricarea nutrețurilor combinate, creșterea păsărilor și a porcilor, continuând cu abatorizarea, transportul și comercializarea cărnii de pasăre, atât pe piața internă, cât și pentru export. Rețeaua de magazine proprii a ajuns la 87 de unități conforme standardelor europene. În prezent, Agrisol exportă produse din carne în 10 țări: Franța, Germania, Belgia, Marea Britanie, Macedonia, Grecia, Bulgaria, Italia, Congo și Liberia.
In anul 2000, începea construcția primei fabricii de nutrețuri combinate, a silozurilor și anexelor sale, în Movilă Vulpii, județul Prahova. Acesta a fost primul pas către procesul de producție integrat ce funcționează astăzi. În decursul următorilor ani, compania s-a extins, achiziționând silozul Voluntari și complexul de creștere și îngrășare a porcilor din Căzănești, Ialomița, complex autorizat ulterior și pentru creșterea pasarilor.

Infiintarea și extinderea rețelei de magazine proprii a constituit o prioritate permanentă a grupului, înregistrând o creștere susținută în ultimii ani. În anul 2010, rețeaua număra 40 de unități. În următorul an, rețeaua se extindea la 55 de magazine, ajungându-se la un total de 69 în anul 2012.

Modernizarea activității de abatorizare a păsărilor în concordanță cu cerințele Uniunii Europene

denumire proiect

Boldești-Scaieni, Prahova

locație proiect

valoare proiect