Am acceptat Provocarea!

Începând de astăzi, în fiecare Miercuri, ne vom vedea în direct la Nașul TV. Nu pierdeți emisiunea din această seară de la ora 18:00. Va fi una emoționantă, tatăl meu îmi va preda ștafeta.

Doresc să îi mulțumesc pe această cale pentru sprijinul pe care mi-l acordă zi de zi și pentru curajul de care a dat dovadă atunci când i s-a propus și a acceptat să modereze o emisiune, neavând nici cea mai mică experiență despre cum se face acest lucru. Nici eu nu sunt om de televiziune, dar îmi doresc cu ardoare să ajut persoanele de vârsta mea să aleagă să rămână în țară, să își clădească viitorul aici și să putem să le oferim copiilor noștri stabilitate, confort și un trai mai bun. De asemenea, doresc să le ofer o mână de ajutor și celor de vârsta tatălui meu, ce vor să lase moștenire o afacere profitabilă și de succes copiilor lor. O afacere din care s-ar putea bucura și nepoții lor, nu doar copiii. Cu această emisiune sper să pot să vă fiu de ajutor tuturor. O să vă rog să îmi scuzați micile bâlbâieli, care cu siguranță vor apărea din cauza emoțiilor. Tineți-mi pumnii și haideți să Relansăm Împreună Pomicultura! 

Moderatorul emisiunii este Radu Ciobanu iar primul său invitat va fi chiar tatăl său, Mihai Ciobanu, omul alaturi de care NAȘUL TV a reușit salvarea celor 500 de milioane de euro, bani nerambursabili, sumă ce ar fi fost returnată către UE dacă nu convingeam românii să depună Proiecte în timp util.

Vă reamintesc că în loc de „prima casă” ați putea înființa „prima livadă”, cu o participație de numai 10%, adică un minim de 15-20.000 de euro! În schimb, după doar 2 ani de pomicultură, puteți obține beneficii de minim 10.000 de euro/hectar și până la 30.000 de euro/hectar în următorii ani!

Practic, cu „prima livadă”, în 3 ani aveți banii de prima casă, fără să vă mai îndatorați la bănci pentru următorii 25-30 de ani.